Presentator - Workshops - Coaching - Advies - Spreker - Trainingen

 
 

LVision

Leila Prnjavorac is het hart en de oprichter (2007) van LVision. Leila is presentator, trainer, workshopleider, coach, motivator en spreker. Zij is op 31 december 1982 geboren in Doboj (Bosnië-Herzegovina). In 1993 is zij samen met haar ouders en broertje gevlucht naar Nederland.Al 10 jaar helpt Leila met gericht advies diverse (media)bedrijven, overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties de kinderen- en jongerendoelgroep te bereiken. Dit doet ze met groot enthousiasme, bevlogenheid, flexibiliteit en doorzettingsvermogen.


Afgelopen jaren heeft Leila zich gespecialiseerd in de doelgroep jongeren/ kinderen, jongeren en media en media en onderwijs. Leila wordt ook veel gevraagd vanuit haar achtergrond als vluchteling en ondernemende mama voor discussies, panels, radio- en televisieprogramma’s.

Wist je dat Leila:

 • In 2008, met een 9 is afgestudeerd aan het HBO studie Communicatie aan de Hogeschool INHOLLAND?


 • Graag kansen creërt voor anderen, maar ze ook met beide handen aangrijpen als ze deze zelf aangeboden krijgt?


 • Haar afstudeeronderzoek en scriptie voor NOS Headlines heeft geschreven en deze nog steeds gebruikt wordt binnen de organisatie. Voor de nieuwswebsite was zij ook een aantal jaar actief als adviseur?


 • Ruim vijf jaar lang fulltime voorFunX radio heeft gewerkt als presentator, dj, verslaggever, redacteur en producer?


 • Regelmatig training volgt en aangemoedigd wordt door Tanja Jadnanansing (Tweede Kamerlid PvdA), Annemieke Meurs en Esther Jacobs?


 • Workshops, coaching, masterclasses, motiveerde gesprekken verzorgd op scholen, in bedrijven en voor maatschappelijke organisaties?


 • Naast Nederlands, Engels, ook Servo-Kroatisch spreekt?


 • Tijdens haar studie deelgenomen heeft in een studentenvereniging en medezeggenschapsraad, ze was klassenvertegenwoordiger en heeft voor verschillende organisaties gewerkt in de vorm van stages en projecten?


 • Trotse mama is van India en samenwoont met Rudo van Rudeboy Media.


 • Altijd op zoek is naar nieuwe inspiratie en uitdagingen?
 •  LVision op Linkdin

   LVision op Twitter    Mariska De Leeuw Directeur Balletschool Ypenburg

  “Leila is als presentatrice een aanvulling tijdens ieder debat en een must-have als het debat succesvol moet zijn. Goed voorbereid over de onderwerpen, zonder een eigen mening op te leggen kan ze een gesprek goed leiden en antwoorden en reacties uitlokken die het succes van een debat bepalen. Respect en openheid heeft zij voor iedere reactie. Hierdoor zullen mensen zich op hun gemak voelen en zich meer openstellen. Presenteren kan ze als geen ander. Goed verzorgd en altijd met een stralende lach, weet ze op te vallen tussen een groep met mensen. Een kameleon als het gaat om welke doelgroep dan ook. Of ze nu voor een groep kinderen, jongeren of volwassenen staat, of de gesprekken zakelijk of niet zakelijke zijn, ze voelt zich altijd als een vis in het water. Ik raad Leila van L-Vision aan omdat Leila- een professionele Visie heeft. Haar eigenschappen: interessant, boeiend, slim, enthousiast en met een drive om er voor 200% voor te gaan.”  © 2012 Leila Prnjavorac, LVision, +31 648074701, info@lvision.nl en KvK Den Haag: H27302169